Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@09:13:29 GMT

پیشنهاد نیک بین برای تعطیل کردن دو شرکت خودروساز

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۶۹۸۲۹

پیشنهاد نیک بین برای تعطیل کردن دو شرکت خودروساز

جواد نیک بین در جلسه علنی امروز (سه شنبه) در تذکری گفت: عدم برابری نهاده‌های دامی جو وسویا با محصول آن یعنی گوشت و شیر ، کمر دامدار را می‌شکند. دامداران رسانه ندارند که همگان صدای آنها را بشنوند. اگر یک ژورنالیست پلاکاردی دستش بگیرد همه عالم و آدم می شنود اما دامدار بیچاره که به دام بزرگی گفته، از سر بی تدبیرها با مشکلاتی مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حجم بی‌تدبیری‌ها برای دامداران از دولت  گذشته همچنان ادامه دارد و هنوز جنین بره و گوساله از شکم دام آبستن در می آورند و می‌کشند، چرا باید این اوضاع ادامه داشته باشد؟

نیک خطاب به رییس جمهور و وزیر کشاورزی گفت: چرا دامدار دام آبستن را به کشتار نبرد آن هم وقتی ۸۰ روز، یک دام به اندازه قیمت خود هزینه دارد ، دلیل این است که نهاده دامی تامین نشده است.

این نماینده مجلس توضیح داد: سه اتفاق مهم با کشتار دام مولد در کشور رخ می‌دهد؛ قیمت گوشت کم شده و کمر دامدار می شکند، ذخائر استراتژیک کشور از بین می رود و عملا با آزاد شدن واردات گوشت به دامدار ضربه وارد می شود یعنی عملا یارانه به دامداران خارجی می دهید که همه به معنای قیام دولتی‌ها بر علیه دامداران است.

نیک بین خاطرنشان کرد: از طرف دیگر با واردات خودرو به عنوان کالای غیراستراتژیک مخالفت می‌شود که آن هم در داخل تولید می‌شود این وضعیت درباره گوشت هم هست پس چرا گوشت را وارد می کنید، مگر می خواهید یارانه به خارجی ها بدهید؟

وی با بیان اینکه موضوع ارز ترجیحی ام الخبائث بود، گفت: چرا حذف ارز ترجیحی را از نان شروع کردید؟ نان مردم را آجر نکنید. متأسفانه نئولیبرال‌ها دولت را مدیریت می کنند و آن ها دنبال آزادسازی قیمت ها هستند. نئولیبرال‌ها کسانی هستند که می‌خواهند نان و حال مردم را بگیرند. واردات خودرو نه ربطی به حال مردم و نه جان آن ها دارد. نگذارید نئولیبرال‌ها برای دولت تصمیم بگیرند.

نیک بین در پایان گفت: آقای رییسی به جان عزیزانتان به فکر مردم پابرهنه باشید که متأسفانه امروز باید ماکارانی را نخی بگیرند. به جایی رسیده ایم که کسانی باید برای مردم تصمیم بگیرند که مسببان وضع موجود هستند. درباره خودرو هم تصمیم جدی بگیرید. چرا واردات خودرو را ممنوع اعلام می‌ کنید که کالای استراتژیک هم نیست؟ اگر دو شرکت بزرگ تولیدکننده خودرو تعطیل شود و فقط مابه‌التفاوت قیمت مصرفی بنزین به آنها بدهید کار درست می‌شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: شرکت خودروساز تعطیلی خودروسازان نیک بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۹۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار

تین نیوز

خودروسازان در چین در حال ساخت نسل جدیدی از خودروهای برقی بزرگتر، از نظر فناوری پیشرفته و رقابتی هستند که با افزایش صادرات در سراسر جهان، تهدیدی است که از رقبای جهانی خود جلوتر خواهند بود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، ده ها شرکت خودروسازی فعال در چین قصد دارند امسال ۷۱ مدل خودروی برقی باتری دار جدید را به فروش برسانند. بسیاری از مدل های جدید کاپوت های بلندتر برای ظاهری جلب توجه کننده و فضای ذخیره سازی بیشتر دارند. خودروها تایرهای بزرگتری دارند که ترمز را بهبود می بخشد. صندلی ها ضخیم تر و راحت تر هستند. باتری ها کوچک تر، قوی تر و سریع تر شارژ می شوند. این تغییرات با هدف جذابیت بیشتر خودروها برای مشتریان در چین و رقابتی تر در خارج از کشور انجام شده است.

چین همچنین با فناوری و قوانین خودروهای خودران پیش می رود. مقامات این هفته ترتیبات امنیتی داده ها را برای وسایل نقلیه خودمختار توانمندتر تصویب کردند. آنها خودروهای تسلا، شرکت آمریکایی خودروهای الکتریکی را که در چین نیز خودرو می سازد و می فروشد، و همچنین پنج تولیدکننده چینی، از جمله بی وای دی، رقیب اصلی تسلا در جهان، و نیو، بازیگر قدیمی در بخش خودرو چین، تأیید کردند.

این مصوبات نشان دهنده اشتیاق دولت چین برای پیشبرد توسعه وسایل نقلیه خودران است که به طور گسترده به عنوان محوری برای رقابت آتی در صنعت خودرو دیده می شود. این فناوری بیشتر با خودروهای برقی باتری دار سازگار است تا با خودروهای پلاگین هیبریدی یا خودروهای بنزینی و شرکت های چینی در تلاش هستند تا به تسلا، رهبر این سیستم ها برسند.

خودروسازان چینی سرمایه گذاری زیادی روی نرم افزارهای کمک راننده انجام داده اند. فرانک وو، معاون طراحی در Jiyue گفت ماشین الکتریکی «در حال تبدیل شدن به یک ربات روی چرخ است».  باتری های بهتر و کاهش هزینه ها پشتوانه فشار چین برای تولید خودروهای الکتریکی است. کانتمپ، شرکت قطعات خودروی چینی مستقر در جنوب شرقی چین و بزرگترین تولید کننده باتری خودروهای الکتریکی در جهان، هفته گذشته در نمایشگاه خودرو پکن اعلام کرد که شارژ ۱۰ دقیقه ای جدیدترین باتری آن، برد ۵۹۵ کیلومتری را به همراه خواهد داشت. به گفته این شرکت، یک شارژ کامل ۳۰ دقیقه ای می تواند مسافت ۹۹۸ کیلومتری را داشته باشد.

پیشرفت ها به این معناست که سازندگان وسایل نقلیه می توانند از باتری های کوچک تر استفاده کنند، فضای داخلی خودروها را آزاد کنند، یا می توانند باتری را در همان اندازه نگه دارند و به برد بیشتری دست یابند. بیشتر فضای اضافی به صندلی های عقب بزرگتر با فضای پای بیشتر اختصاص می یابد. وانگ تان، مدیر کل طراحی اکسپنگ، تولیدکننده خودروهای الکتریکی چینی، گفت ما تمرکز بیشتری روی صندلی عقب خواهیم داشت و می خواهیم آن را جذاب تر کنیم.

سازندگان وسایل نقلیه الکتریکی معمولاً سبک نگه داشتن خودروها را در اولویت قرار می دادند، زیرا وزن آن چیزی است که بیشتر برای اینکه یک خودرو تا چه حد می تواند پیش از نیاز به شارژ مجدد حرکت کند، اهمیت دارد اما باتری های قوی تر اکنون به خودروهای الکتریکی اجازه می دهند طویل تر و سنگین تر شوند. کریس توماسون، معاون طراحی نیو گفت قسمت های جلویی بزرگ تر ظاهری مجلل ایجاد می کند که تحسین بسیاری از خریداران از وسایل نقلیه کاربردی اسپرت را به همراه دارد.

خودروسازان چینی نیز از طرح هایی با مزیت های بیشتر استقبال می کنند، مانند سدان دنزا Z۹GT که در نمایشگاه پکن توسط بی وای دی ارائه شد. آنها از آلومینیوم سبک وزن اما پرهزینه دور می شوند و خودروهایی با نسبت بالاتری از آلیاژهای فولادی سنگین تر اما ارزان تر می سازند. بسیاری به جای خودروهایی که فقط با باتری کار می کنند، خودروهای پلاگین هیبریدی می خرند، اگرچه بازارهای هر دو هنوز در چین در حال رشد است.

جنرال موتورز و فورد موتور بخش عمده ای از بازار خود را در چین طی پنج سال گذشته از دست داده اند. فورد امسال تصمیم گرفت بر موستانگ های بسیار متفاوت، مجهز به موتورهای پنج لیتری V-۸ بنزینی و چهار لوله اگزوز تمرکز کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • جزئیات حادثه واژگونی خودروی ایکس ۵۵ پرو
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • تویوتا به دنبال فرصت در آفریقا
  • حمله خرس وحشی به یک دامداری در ایلام و تلف شدن دام‌هایش
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد