Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان عفو بین‌الملل روز دوشنبه از تعطیلی دفاتر خود در هنگ کنگ خبر داد و گفت به دلیل قانون سخت امنیت ملی که سال گذشته توسط پکن وضع شده، فعالیت آزادانه در آنجا غیرممکن است.   به گزارش یورونیوز، فعالیت دفتر بخش محلی در ۳۱ اکتبر متوقف می‌شود. به گفته این سازمان دفتر منطقه‌ای در هنگ کنگ که سال‌ها شاخه دبیرخانه در شرق آسیا بود، تا پایان سال ۲۰۲۱ بسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت های منطقه ای به دیگر دفاتر این سازمان در آسیا-اقیانوسیه منتقل می شود.   آنجهولا میا سینگ بیس، عضو هیات مدیر عفو بین الملل این تصمیم را بر خلاف میل سازمان دانست و دلیل آن را سخت تر شدن قوانین امنیتی در هنگ کنگ و تاثیر مستقیم آن بر فعالیت های سازمان های حقوق بشری عنوان کرد: «این تصمیم که با قلبی اندوهگین گرفته شد، ناشی از قانون امنیت ملی هنگ کنگ است که باعث شده سازمان های حقوق بشری در هنگ کنگ آزادانه و بدون ترس از انتقام جدی دولت نتوانند کار بکنند.»   وی درادامه گفت: «هنگ کنگ ازدیرباز پایگاهی ایده آل در این منطقه برای سازمان های فعال در حوزه حقوق بشری و مرتبط با جامعه مدنی بوده است.»   با وجود اعتراض‌های گسترده در هنگ کنگ به قوانین امنیت ملی و استرداد متهمان به چین، دولت هنگ کنگ به ریاست کری لام، مخالفان را سرکوب کرده است. تاکنون، یکی از رهبران معترضان محاکمه شده و روند رسیدگی به اتهامات یکی دیگر از لیدرهای مخالفان این هفته آغاز می‌شود.   رئیس عفو بین الملل افزود: «این واقعیت که گروههای محلی و سندیکاهای مدافع حقوق بشر مورد هدف قرار گرفته اند نشان دهنده تشدید کارزار مقامات رسمی برای پاکسازی هنگ کنگ از صدای مخالفان است و بنابراین ادامه فعالیت در چنین محیط ناپایداری برای ما بیش از پیش دشوار شده است.».   قانون امنیت ملی هنگ کنگ، مصوب ژوئن ۲۰۲۰، بزعم پکن به مسئولان هنگ کنگ اجازه داده تا بعد از «ناآرامی های» ۲۰۱۹ ثبات و آرامش را مجددا برقرار کنند. اعتراضات عظیم «دمکراسی خواهی» که از قریب دو سال پیش در هنگ کنگ تشدید شده چشم انداز سیاسی، فرهنگی و حقوقی این سرزمین را بطرز چشمگیری تغییر داده است.   جو سرکوب و ناامنی بوجود آمده در پی وضع قانون جدید امنیت ملی باعث شده تا مشخص نباشد دقیقا چه فعالیت هایی در زمره فعالیت های مجرمانه قرار می گیرند.   تاکنون دستکم ۷۰ نفر که عمدتا از فعالان جنبش دموکراسی های هنگ کنگ هستند بواسطه قانون جدید تحت پیگرد قرار گرفته اند. عفو بین‌الملل می‌گوید اتهام اکثر بازداشت‌شدگان «تنها بیان عقایدشان بوده که طبق قانون جدید عملی غیرقانونی محسوب می شود.» ده‌ها موسسه و اتحادیه هم طی ماههای اخیر از بیم اینکه مورد تفحص مقامات قرار بگیرند فعالیت های خود را متوقف کرده اند.   انیس کالامار، دبیرکل عفو بین الملل با اشاره به موفقیت های حقوق بشری عفو بین الملل در هنگ کنگ از منسوخ کردن حکم اعدام در سال ۱۹۹۳ گرفته تا مقابله و افشاگری توسل به زور پلیس در جریان اعتراضات سال ۲۰۱۹ گفت به کادر عفو بین الملل که در طول چهل سال گذشته برای دفاع از حقوق بشر در هنگ کنگ تلاش کرده اند عمیقا مدیون است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: عفو بین الملل هنگ کنگ امنیت ملی حقوق بشری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۹۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف

رضا عظیمی، مدیر کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه بر اساس وظایفی که قانون برای آن مشخص کرده است در حوزه موقوفات و بقاع متبرکه و اماکن مذهبی مسئولیت دارد و هدف ما در اداره کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه این است که بتوانیم خدمتگزار موقوفات و اماکن مذهبی باشیم. 

مدیر کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در اداره کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه در زمینه ساخت و ساز و تعمیر و مرمت بقاع متبرکه فعالیت‌های زیادی انجام داده‌ایم؛ به‌طوری که بیش از ۸هزار و ۵۰۰ بقعه متبرکه داریم و آنها به فراخور مراجعه‌کنندگانی که دارند نیازمند امکانات رفاهی هستند که باید برای آنها فراهم کنیم. 

او مطرح کرد: لازم است درمورد بهسازی، مقاوم‌سازی و بازسازی بقاع متبرکه فعالیت‌هایی انجام دهیم که بخش عمده‌ای از این فعالیت‌ها توسط خود مردم صورت می‌گیرند و درواقع، ما وظیفه نظارت فنی بر این امور را برعهده داریم تا عملکرد کاربری‌هایی که ایجاد می‌شوند را بررسی کنیم تا مناسب باشند و سازه و ساختمان‌هایی که ساخته می‌شوند از سازه‌های ایمنی برخوردار باشند. زیرا این ساختمان‌ها بنا‌هایی هستند که باید برای سالیان متمادی مقاوم باشند و کیفیت اجرای آنها در مقایسه با ساختمان‌های مسکونی بسیار بالاتر باشد. بنابراین، بواسطه این موضوع، کنترل‌ها و نظارت فنی داریم که روی اجرا‌ها انجام می‌شوند.

عظیمی اظهار کرد: با توجه به ظرفیت‌ها و نیرو‌های فنی که داریم از برون‌سپاری هم، استفاده می‌کنیم و این کار از طریق مهندسانی صورت می‌گیرد که دارای صلاحیت هستند و درواقع، این کار نظارت را انجام می‌دهیم و تقریباً می‌توان گفت در سالی که گذشت ما روی بیش از ۸۰۰ بقعه متبرکه کار عمرانی کرده و بیش از ۶۰۰هرارمتر مربع فعالیت اجرایی انجام دادیم که این فعالیت در بخش‌های مختلف مثل تکمیل طرح، بهسازی و مقاوم‌سازی و تعمیر و نگهداری این پروژه‌ها صورت گرفت و بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه مستقیم داشتیم. ضمن این که بخش عمده‌ای از فعالیت‌های اجرایی توسط خیرین صورت می‌گیرند و این فعالیت‌ها را تحت نظارت ما انجام می‌دهند.

مدیر کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: با توجه به کاربری‌های مختلفی که تعریف شده است ما در حوزه موقوفات در بخش بهداشتی، درمانی، تجاری، مسکونی و سایر کاربری‌ها پروژه داریم و بواسطه همین، حوزه کاری متنوعی است و خوشبختانه، با توجه به این‌که برای اغلب طرح‌ها پروانه ساختمانی صادر می‌شود ما از ظرفیت نظام مهندسی استفاده می‌کنیم و همه این پروژه‌ها دارای مهندس ناظر در حوزه‌های مختلف سازه و معماری و تأسیسات برقی و مکانیکی هستند و عملاً ساختمان‌های با کیفیتی در این حوزه پیاده سازی می‌شوند و این فعالیت بسیار مناسبی است تا جایی که بیش از ۲۵۰ طرح فعال در سطح موقوفات داریم. البته طرح‌های کلان ما هستند و بیش از ۱۲ هزار میلیارد تومان هزینه فعالیت اجرایی در این حوزه صرف شده است.

عظیمی گفت: یکی از فعالیت‌های بسیار خوبی که در این حوزه انجام می‌شود موضوع مسکن است و با توجه به شعار مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت جمهوری اسلامی ایران در ۴ سال اخیر مبنی بر افزایش سرانه‌های مسکونی و کمک به خانه‌دار شدن مردم فعالیت‌های بسیار مهمی در این حوزه انجام داده‌ایم.

مدیر کل نظارت فنی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: سازمان اوقاف با توجه به ظرفیت‌هایی که در حوزه زمین دارد و این زمین‌ها با کاربری‌های مختلف در میان شهر‌ها به صورت پراکنده وجود دارند و ما با هماهنگی و همکاری که با وزارت راه و شهرسازی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی داشته‌ایم، توانسته‌ایم از این ظرفیت‌ها در استان‌های مختلف استفاده کنیم. 

او گفت: طرح بسیار بزرگی را در استان مرکزی انجام داده‌ایم و ۸ هزار واحد مسکونی در آن‌جا در حال ساخت است و خوشبختانه عملیات ساختمانی در مرحله اتمام اسکلت است و در استان زنجان فعالیت بسیار خوبی انجام شد و بیش از ۲۰۰ هکتار زمین برای این طرح تغییر کاربری داده شده و قطعه بندی شده و کار اجرایی‌اش انجام شده است.

عظیمی افزود: در استان‌های چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، مازندران، گلستان و کردستان در حال انجام طرح‌های بسیار خوبی با عنوان نهضت ملی مسکن هستیم که سایر سازمان‌ها نیز، همکاری می. کنند تا مسکن محرومان و افراد کم‌برخوردار در این طرح تأمین شود.

بحث عمده‌ای از فعالیت‌های ما در زمینه شناسایی موقوفات است و با توجه به بررسی‌هایی که انجام می‌دهیم و هماهنگی‌هایی که با شرکت پست و ثبت داریم موقوفات را برای شناسنامه‌دار شدن، شناسایی می‌کنیم که در آینده، تعدی به این اراضی نشود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی
  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شد
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • مخالفت کامرون با شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!