Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، معصومه آقاپور علیشاهی درباره اینکه طرح فاصله‌گذاری اجتماعی چقدر می‌تواند از شیوع کرونا جلوگیری کند، گفت: فاصله‌گذاری اجتماعی بسیار دیر صورت گرفت از همان ۱۵ اسفند گفته شد که باید قرنطینه را انجام دهیم اما بیان کردند خطری نیست، شرایط عادی است و همه چیز کنترل می‌شود ولی بعدها با شیوع بیماری و فراگیری گسترده در کشور  امروز شاهد فاصله‌گذاری اجتماعی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: به قول یک ضرب‌المثل هر وقت ماهی را از آب بگیری تازه است، فاصله‌گذاری اجتماعی باعث می‌شود این شدت صعودی که بیماری دارد، کاهش پیدا کند.

وی درباره اینکه گفته می‌شود موج دوم بیماری کووید-۱۹ پس از بازگشت مسافرانی که فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت نکردند آغاز خواهد شد، بیان کرد: نگرانی درباره شیوع موج دوم بیماری کرونا پس از بازگشت مسافران وجود دارد. باید گفت سفرها قسمتی از پازل کروناست که می‌تواند باعث شیوع بیشترش شود؛ اما این عدم رعایت پروتکل‌ها که جهانی است گستره‌ دامنه‌اش‌ را افزایش می‌دهد.

 آقاپور با اشاره به این‌که اقتصاد کشور از ۱۵ اسفند دچار نوسان و بعد هم تعطیل شد، ادامه داد: اقتصاد کشور با شیوع بیماری کرونا تعطیل شده، کسب و کارها و بخش خصوصی خوابیده است.

وی یادآور شد: اگر کرونا هم نبود ۱۵ روز فروردین اقتصاد کشور تعطیل می‌شد حال با توجه به اینکه شرایط و وضعیت اقتصاد هم نامعلوم است این سوال وجود دارد چگونه می‌خواهیم از امروز یعنی ۱۶ فروردین اقتصادمان را سامان دهیم.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: با این وضعیت بخش خصوصی،  شرکت‌ها و کارخانه‌جات مخارج خود را از کجا بیاورند؟

وی ادامه داد: برای این سوال باید پاسخ داشته باشیم، معضل اقتصادی شوخی‌ بردار نیست باید رفع شود.

نماینده مردم شبستر درباره اقدامات صورت گرفته بیان کرد: گفته شد که در بخش آموزش و پرورش، آموزش مجازی صورت می‌گیرد که تاثیر چندانی نداشت، دختر من که در خانه است از این آموزش‌ها استفاده می‌کند و جواب آنچنانی نگرفته است.

 وی تاکید کرد: در موج دوم بخش آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها حداقل باید از ۱۵ فروردین تا یک ماه دیگر تعطیل شوند تا موج دوم بیشتر گسترش نداشته باشد در غیر این صورت ادامه پیدا خواهد کرد.

نماینده مجلس دهم با بیان این‌که در این دوره ما باید نگرانی بیکاری‌ها را داشته باشیم، گفت: بزرگترین ضربه و آسیبی که کرونا به ما زد، بیکاری‌ در بعضی مشاغل است که اولین نمودش در تولید مشخص شد.

 وی ادامه داد: امروز مردم مشارکت می‌کنند و در تولید اقلام و مواد بهداشتی در کارخانه‌ها حاضر می‌شوند اما اگر همین روند تا ۳ ماه دیگر ادامه پیدا کند، مشارکت مردم هم به حداقل می‌رسد.

آقاپور درباره لزوم ایجاد اعتماد در مردم توسط مسئولان گفت: به واسطه یک سری از اتفاقات اعتماد مردم که سرمایه اجتماعی ماست کاهش پیدا کرده؛ حتی در خصوص همین بیماری کرونا ابتدا گفته شده بیماری وجود ندارد بعد گفتند در یک شهر شیوع پیدا کرده، سپس گفتند کنترل می‌شود و مردم می‌توانند به راحتی سر کارشان بروند اما بعدا دوباره مطرح شد خطرناک است قرنطینه می‌کنیم تا کنترل شود.

 وی ادامه داد: ما به یک زمان ۳ تا ۵ ساله نیاز داریم تا این سرمایه اجتماعی که آسیب دیده ترمیم شود؛ اما در حال حاضر وقت این کار نیست چراکه در حال حاضر وسط بیماری خطرناک کرونا قرار داریم و باید اقدامات دیگر انجام دهیم.

این عضو  کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: باید شفاف به مردم بگوییم امکانات و منابع محدود است و اگر مردم همکاری نکنند، این منابع محدود به جایی نمی‌رسد و اگر بحران جدی‌تر شود در این صورت نمی‌توانیم خدمات وسیعی را به ملت ارائه دهیم.

 وی‌ گفت: باید در کنار هم باشیم تا این بحران را هدایت کنیم و پس از آنکه بحران کرونا فروکش کرد باید از مردم دلجویی کنیم و در تصمیم گیری‌ها صادقانه با صراحت و شفاف با آنها سخن بگوییم.

کد خبر 497568 برچسب‌ها كرونا در ايران اقتصاد مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران اقتصاد مجلس شورای اسلامی فاصله گذاری اجتماعی موج دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۷۰۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد

 قولنج به انسداد روده و عدم عبور مواد غذایی می گویند که علائم و علل گوناگونی دارد . در این بیماری به علت های مختلف راه فضولات تنگ و بسته می شود و مدفوع به سختی و با درد عبور می کند و فرد دچار درد در اطراف ناف ، استفراغ ، قرقر شکم ، یبوست و عدم اجابت مزاج و عدم دفع گازو …. می شود.

به گزارش سرگرمی روز، در این بخش شما را با علل ، علائم و درمان قولنج شکم در طب سنتی آشنا خواهیم کرد.

علت قولنج شکم :

۱. حبس شدن مقداری از محتویات داخل روده که به دلایل زیر به وجود می آید :

تجمع و خشک شدن محتویات روده و انسداد آن به علت حرارت زیاد داخل روده

کندی حرکات روده و تجمع مواد و انسداد روده به دلیل سردی مزاج روده ها

خشکی و حبس شدن مواد داخل روده و انسداد آن به علت کمبود ترشحات روده و کمی رطوبات و مایعات داخل روده

۲. وجود غده درون روده که موجب انسداد روده و عدم عبور طبیعی مواد از داخل آن می شود.

۳. ورم های گرم مزاج یا سردمزاج که بخشی از روده را در بر می گیرد و سبب عدم عبور راحت مواد از داخل روده می شود.

۴. جمع شدن گاز در بخشی از روده و خارج نشدن و جابجایی گازها موجب قولنج ریحی روده می شود.

۵. تجمع انگل ها درون بخشی از روده و یا کل آن سبب قولنج روده می شود.

۶. جابجایی و پیچش روده و سوار شدن قسمتی از روده بر روی قسمت دیگر موجب قولنج التوایی می شود.

۷. مصرف مواد غذایی دیر هضم مثل تخم مرغ فراوان ، به خام ،کشک ، نان های خمیر سبب انسداد روده و ایجاد قولنج می شود.

برخی دیگر از علل قولنج عبارتند از:

سرطان کولون

پرخوری یا سوء هاضمه

سنگ کلیه یا سنگ کیسه صفرا

بیماری های التهابی روده مانند بیماری کرون یا کولیت زخمی

ویروس شکمی

اسهال یا یبوست

عادت ماهیانه

حاملگی خارج رحمی

آپاندیسیت

علایم قولنج

درد شدید شکم

عدم اجابت مزاج

سفت شدن شکم

نفخ نمودن شکم

حالت تهوع و استفراغ

سردی مزاج

حالت تهوع و استفراغ

چه زمانی باید نگران قولنج شوید؟

قولنج هایی که بیشتر از ۲۴ ساعت طول بکشند.

همراه با تب باشد.

در صورت استراحت کافی نیز احساس خستگی و ناتوانی و بی انرژی بودن داشته باشد.

در مدفوع خون وجود داشته باشد.

الگوهای دفع مثلا سایز مدفوع تغییر نماید.

فرد دچار کم خونی یا کاهش تعداد گلبول های قرمز خون باشد.

وزن بی دلیل، کاهش یابد.

راههای درمان قولنج از نظر متخصصان طب سنتی

در ادامه ی بخش به روش های خانگی و گیاهی که اکثر متخصصان طب سنتی برای رفع قولنج پیشنهاد می دهند پرداخته ایم که شامل:

کاسنی

خوردن کاسنی تازه و مصرف کاسنی آسیاب شده برای درمان بیماری قولنج بسیار موثر است. در روایتی آمده است که :کسی که بخوابد و در درون او هفت برگ کاسنی باشد در آن شب از بیماری قولنج در امان است انشاءالله.یک قاشق غذا خوری یا مربا خوری از آسیاب شده ی کاسنی شامل هفت برگ می شود.

زردک

مصرف زردک ، برای درمان بیماری قولنج بسیار مفید است.

خرما

مصرف هفت دانه خرما هنگام خواب بیماری قولنج را درمان می کند و کرم های شکم را می کشد.

نمک

مصرف نمک دریا در اول و آخر غذا طبق دستور طب اسلامی از بیماری قولنج شما را ایمن می کند.

انجیر

خوردن انجیر سبب ایمنی از بیماری قولنج می شود. خوردن انجیر در روز وشب ، انسداد روده را نرم می کند و روده بزرگ که بر اثر قولنج بسته شده است را درمان می کند.

کدو تنبل

مصرف کدو تنبل برای مغز و درد قولنج مفید است.کدو را به شکل سویق می توان درست کرد. کدو ورق ورق بشود، خشک شود و آسیاب شود و تفت داده بشود. به همراه انجیر آسیاب شده و نمک و خرما و تخم زردک یا زردک خشک شده، به همراه کاسنی داروی ترکیبی برای بیماری قولنج می شود.

دارویی موثر برای درمان قولنج

برای درمان قولنج ، پنج مثقال تاجریزی (انگوله ) ، پنج مثقال گل ختمی یا تخم ختمی ، پنج مثقال بنفشه را با چهار مثقال مغز سیاه داخل میوه فلوس ، ده مثقال روغن بادام شیرین بجوشانید تا سه تا چهار لیوان آب داروی جوشیده باقی بماند ، سپس این دارو را صاف کرده و بعد از صاف کردن ، پنج مثقال صابون را پودر کرده در دو لیوان آب گرم حل کنید و با آب دارو مخلوط کنید و بیمار در دو نوبت تنقیه کند.

برای درمان قولنج بهتر است بیمار پس از انجام این عمل ، باید ده مثقال روغن بادام شیرین و سپس دو سه لیوان آب گرم میل نماید . بیمار باید یک مثقال مغز فلوس را با دو مثقال روغن بادام شیرین و مقداری آب گرم بنوشد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بارش‌ها برای چهارمحال‌ و بختیاری ادامه دارد
  • واکنش معین به اعتراضات دانشجویی در آمریکا: دانشگاه و دانشجویان در مقایسه با سیاسیون یا سرمایه‌داران، از اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی بالاتری در جامعه برخوردار هستند/ اعتراض آنها می‌تواند به تغییر سیاست‌های دولتها و حتی تغییر دولتها منجر شود
  • اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در گچساران
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش